Kõik enim müüdud tooted

Vikan mikrokiud mööblimopp 550mm, hall

1623

Mikrokiud mööblimopp väikeste ruumide ja raskesti ligipääsetavate pinnade puhastamiseks. Kuiv mikrokiud mööblimopp kogub staatilise elektri abil tolmu ja mustust. Niisutades eemaldab see tõhusalt kinnise mustuse ja rasva. Sobib kasutamiseks mööblimopialusega. Kõigile Vikani tekstiilidele kehtib 500 pesemise ja kasutamise garantii.

16,74 €
Maksudega
Kogus

Toote üksikasjad
1623
Teile võib meeldida ka

Tootekood: 3008

Bränd: Vikan

Vikan mööblimopialus 50cm

Interjööri- ja mööblimopp sobib ideaalselt ülemiste tasapindade puhastamiseks. Sobib ka radiaatorite taguste ja muude kitsaste kohtade puhastamiseks. Kuiva moppamisega koguvad mikrokiud staatilise elektri abil tolmu, mustuse ja juuksed. Võimalik kasutada koos teleskoopvarrega. Mööblimopialusele sobib Vikani mikrokiust mööblimopp.

Hind 30,65 €
Vaata lähemalt
Laos
Samas kategoorias on veel 16 toodet :

Tootekood: HP71311

Bränd: Activa

Activa ekraanipuhastusaine 100ml

Efektiivne puhastusaine monitori, teleri, nutitefoni ja tahvelarvuti ekraani puhastamiseks. Sobib ka prillide puhastamiseks. 100ml. Kasutamine: Enne kasutamist loksutada. Pihusta ainet 1-2 korda puhastatavale pinnale ja pühi pind üle ebemevaba rätikuga ja lase kuivada. Pühkimiseks sobib väga hästi klaasirätik. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Vältida...

Hind 6,69 €
Vaata lähemalt
Laos